website entree Menu overzicht
ALLE PERSOONSKAARTEN alfabetisch
Voorouders van Mia van der Hoeven
Kwartierlijst van Mia van der Hoeven
Stamreeks van Mia van der Hoeven
Perikelen bij het vinden
Foto overzicht van deze website
Uitleg over deze website
Diverse verwijzingen andere publicaties
Colofon van de webmaster

Welkom

Welkom bij de verzameling Persoonskaarten van het stamboomonderzoek betreffende de Familienaam: Van der Hoeven..Het gaat hierbij vooral om de voorouders van Mia van der Hoeven. Hopenlijk ontstaat er in de loop van de tijd inzicht over hoe het misschien in het verleden geweest is.

Per 15 december 2019 is de besturing van deze website geheel herzien. Dat betekent dat oude links niet meer werken. Het uiterlijk is niet aangepast. Het is noodzakelijk dat uw browser frames ondersteunt en Javascript AAN heeft staan! Er wordt GEEN gebruik gemaakt van cookies.

Bij het zoeken naar een bepaalde persoon is het handig om in het menu 'Persoonskaarten alfabetisch' te kiezen. Gebruik het alfabet (eerste letter familienaam) boven aan de pagina om de indexlijst van een letter op te halen. De letter H is gesplitst omdat van der Hoeven natuurlijk erg vaak voorkomt. HO bevat alles wat begint met Hoeve of Houve en H de rest van namen die beginnen met de letter H.

Links bovenaan de Persoonskaart staat het hoofdmenu-symbool en dat brengt u terug naar de entree van deze website. Het menu-symbool middenboven is de link naar het beginscherm van deze stamboom. In het menu aan de linkerzijde kunt u kiezen uit een aantal zaken zoals die zich voordoen bij genealogisch onderzoek. Naast een stamboom zijn soms ook andere overzichten interessant om kennis van te nemen.

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat in de hele Europese Unie (EU) dezelfde privacywetgeving geldt. Een ieder die vindt dat hij/zij onterecht vermeld is, kan dat melden (per e-mail, zie rechtds onder aan de bladzij) en wordt er gezorgd voor verwijdering. Deze genealogische gegevens zijn nadrukkelijk alleen bedoeld voor niet-commercieŽl en persoonlijk gebruik om tot een uitwisseling van gegevens te komen bij eventuele gezamenlijke voorouders. Elke verbetering of aanvulling is van harte welkom. Ook vragen zal ik naar beste kunnen beantwoorden.

© 2019 vanderhof.nl logo