website entree Menu overzicht
ALLE PERSOONSKAARTEN alfabetisch
Voorouders van Robert van der Hof
Kwartierlijst van Robert van der Hof
Stamreeks van Robert van der Hof
Hervormde Predikanten in Beekbergen
Gereformeerde Predikanten in Beekbergen
Perikelen bij het vinden
Foto overzicht van deze website
Uitleg over deze website
Diverse verwijzingen andere publicaties
Colofon van de webmaster

Welkom

Welkom bij de verzameling Persoonskaarten van het stamboomonderzoek betreffende de Familienaam: Van der Hof(f). Het gaat hierbij vooral om de voorouders van Robert van der Hof en deze treft u aan bij de vier menukeuzes: de nakomelingen vanaf de huidige stamvader, de voorouders, de kwartierstaat en de stamreeks. Hopenlijk ontstaat er in de loop van de tijd inzicht over hoe het misschien in het verleden geweest is. Tot nu toe zijn er 12 families (inclusief Hoff) waarvan gebleken is dat ze ieder één familie vormen, maar niet of ze aan elkaar verwant zijn.

Per 15 december 2019 is de besturing van deze website geheel herzien. Dat betekent dat oude links niet meer werken. Het uiterlijk is niet aangepast. Het is noodzakelijk dat uw browser frames ondersteunt en Javascript AAN heeft staan! Er wordt GEEN gebruik gemaakt van cookies.

Bij het zoeken naar een bepaalde persoon is het handig om in het menu 'Persoonskaarten alfabetisch' te kiezen. Gebruik het alfabet (eerste letter familienaam) boven aan de pagina om de indexlijst van een letter op te halen. De letter H is gesplitst omdat van der Hof natuurlijk erg vaak voorkomt. Hof bevat alles wat begint met Hof (dus Hof, Hoff, Hofkamp etc.) en H de rest van namen die beginnen met de letter H.

Links bovenaan de Persoonskaart staat het menusymbool en dat brengt u terug naar dit beginscherm. In het menu aan de linkerzijde kunt u kiezen uit een aantal zaken zoals die zich voordoen bij genealogisch onderzoek. Naast een stamboom zijn soms ook andere overzichten interessant om kennis van te nemen.

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat in de hele Europese Unie (EU) dezelfde privacywetgeving geldt. Een ieder die vindt dat hij/zij onterecht vermeld is, kan dat melden (per e-mail, zie rechtds onder aan de bladzij) en wordt er gezorgd voor verwijdering. Deze genealogische gegevens zijn nadrukkelijk alleen bedoeld voor niet-commercieël en persoonlijk gebruik om tot een uitwisseling van gegevens te komen bij eventuele gezamenlijke voorouders. Elke verbetering of aanvulling is van harte welkom. Ook vragen zal ik naar beste kunnen beantwoorden.

© 2022 vanderhof.nl logo